Beelden met een verhaal
/

 

 

Over mij en mijn beelden 

Ik ben Edith van der Burg en beelden maken is sinds 1993 mijn passie. In de zomer sta ik op een aantal kunstmarkten waar ik de bezoekers mijn beelden kan tonen en ze natuurlijk probeer te verleiden om één van mijn objecten te kopen. 

Het zijn unieke beelden in een totaal eigen stijl. Veel gehoorde opmerking: "Dit heb ik nog nooit gezien". En dat is nu precies mijn bedoeling, verrassende, unieke, extravagante en kleurrijke beelden maken waar mensen toch even stil bij staan en lachen. 


Beelden met een verhaal:

Dit zijn speciale beelden. Alle beelden geven een bepaald onderwerp, karakter, eigenschappen, belevenissen, herinneringen of hobby's weer. Steeds is het gezicht in totale rust met gesloten ogen alsof alle drukte om en op het hoofd totaal geen invloed heeft. Een totale rust in deze chaotische wereld. Alle beelden worden met de hand geboetseerd van zelfdrogende klei en daarna minutieus beschilderd. Deze beelden kunnen ook in opdracht gemaakt worden. 

Naast mijn grote beelden maak ik ook verschillende andere objecten. Ook met de hand geboetseerd van zelfdrogende klei en heel precies beschilderd. U kunt kiezen uit verschillende bestaande objecten of eventueel een bestelling plaatsen voor een beeld met uw voorkeur voor vorm en kleur.

Uw verhaal in beeld:

  • Beelden met een verhaal draaien om herinneringen, gevoelens en impressies. Graag grijp ik de kans aan om ook uw verhaal te vangen in een beeld. U kunt daarbij denken aan: een beeld als cadeau bij een speciale gebeurtenis, het karakter van een dierbare persoon vangen in een beeld en eventueel het beeld gebruiken als grafmonument.